Finale NK – Alphen a/d Rijn

Op naar Alphen aan den Rijn waar vandaag de Nederlandse Finale waren in de 2de divisie.
Isabelle mocht de dag starten in de eerste wedstrijd Pupil1 N2. Helaas moesten turngenootjes Bo Achten en Lieke vd Brandt met een gipshandje vanaf de tribune aanmoedigen. Isabelle turnde twee mooie oefeningen op vloer en sprong. Helaas liet ze een puntje vallen op brug en moest ze een keer de balk verlaten. Een mooie prestatie om op het NK te staan en een 33ste plaats te halen.

Jackie Boersma, Jeugd1 N3, turnde in de tweede wedstrijd een heel mooie brugoefening. Op balk ging het helaas iets minder maar ze herstelde zich goed op vloer en sprong en mag tevreden zijn met een 20ste plaats.
Ook in de tweede wedstrijd turnden Joy, Lotte en Sylvana.
Zij starten op de sprong waar gelijk Joy en Lotte begonnen met een val. Op brug vond Sylvana het nodig om de spanning op te voeren door te vallen bij de landing van de streksalto halve draai af.
Ze moesten super gaan turnen op de balk om deze fouten goed te gaan maken en dat deden ze met sterke en strakke oefeningen op de balk en de vloer.
Lotte werd 12de, Joy 4de en Sylvana zette een super prestatie neer en werd 2de 🥈

In de laatste wedstrijd kwam Daniëlle Lormans in actie in het niveau Senior divisie 2. Ze ging voor alles of niets, helaas werd het niets… Bij het eerste toestel brug liet ze meteen heel veel punten liggen. Waarna ook zij een val van balk had. Toch turnde ze nog een mooie vloer en sprong. Hiermee is ze 35ste geworden.
Megan mocht ook in deze laatste wedstrijd haar kunnen laten zien.
Op balk mocht zij als allereerste haar oefening laten zien en turnde een strakke oefening zonder wiebels alleen het boogje ging niet fijn en viel er helaas af. Door naar haar favoriete toestel vloer en daar pakte ze draad weer op en turnde een hele mooie oefening.
Op sprong ging alles heel erg goed en door naar brug waar ze al een poosje moeite heeft met haar afsprong maar vandaag bedacht ze onder de wedstrijdoefening ik ga hem gewoon doen en hoe: supermooi tot stand!!!
Het leverde haar een mooie 27ste plaats op.

 

Turnsters jullie hebben het supergoed gedaan en wij zijn er trots op!!!
Onze toppers zijn jullie 🏆
Proficiat!!!