Halve Finale NK wedstrijden in Bellingwolde

Dit weekend, 1 en 2 april waren de halve finale NK wedstrijden in Bellingwolde. Het was ‘gelukkig’ maar ong 3 uurtjes rijden 😂
Met 7 turnsters mochten we die lange rit aan gaan.
En wat een succesvolle dag werd het 👍🏻
Alle 7 turnsters plaatsten zich voor de Finale NK!!!

In de eerste wedstrijd mochten Isabel en Bo (pup1 N2) en gelijk bij het eerste toestel werd duidelijk dat het niveau heel erg hoog was en de concurrentie groot.
Maar allebei gingen ze ervoor en met hier en daar een klein foutje werden ze 16de en 18de.

In de tweede wedstrijd mocht Jackie (jeugd1 N3) en zij turnden een zeer goede wedstrijd met helaas een val van de balk maar herstelde zeer goed en pakte een mooie 4de plaats en toestelfinale sprong en brug.
En ook Sylvana en Joy (jeugd2 div2) turnde de tweede wedstrijd.
Sylvana had nog een beetje last van een oude blessure maar daar liet ze in de wedstrijd niets van zien en turnde mooie stabiele oefeningen met als resultaat een 3de plaats en toestelfinale sprong.
Joy begon heel sterk op brug maar moest ook op balk een val incasseren. Ze herstelde snel van deze kleine tegenslag en turnde een hele goede vloer en sprong.
Ze is 4de geworden en heeft toestelfinale sprong en vloer.

Megan ( jun div2) turnde de derde wedstrijd. Heel stabiel begon ze aan haar wedstrijd en hield dit vol tot het laatste toestel zonder echte foutjes maar met zeer sterke tegenstanders is Megan 8ste geworden met een toestelfinale vloer.

Onze senior (div2) turnde de laatste wedstrijd met als doel toestelfinale balk en vloer.
Toen ze haar 4 toestellen geturnd had stond ze zelfs even 1ste maar er moesten nog een paar turnsters en helaas kregen 2 turnsters iets betere punten waardoor Daniëlle zakte naar een mooie derde plaats met 2 toestelfinales: balk en vloer!

Dames proficiat met jullie hele mooie prestaties 💪🏼💪🏼