Halve Finale NK wedstrijden in Winterswijk (Dag 1)

Zaterdag, 08-04-2017, turnden Natalia, Lieke en Lotte hun halve finale in divisie 2 en Zoë haar 2de kwalificatiewedstrijd in de categorie n1.
Het niveau was erg hoog, dus er moest goed geturnd worden om een finaleplaats te behalen.
Natalia mocht starten vanochtend in het niveau instap n2. Ze turnde heel strak en netjes, maar viel op haar favoriete onderdeel de balk met de radslag. Ze werd 23ste en plaatste zich helaas niet, maar al heel knap om in je eerste wedstrijdjaar de halve finale te behalen!
In de tweede wedstrijd turnde Zoë, pupil 2 n1, dit is het hoogste niveau ik haar leeftijdscategorie. Ze wist zich tijdens de 1ste kwalificatie al te plaatsen voor het nk, dus vandaag kon ze nog wat plusjes testen. Ze turnde een mooie en stabiele wedstrijd en wist knap 8ste te worden tussen turnsters die heel wat meer uurtjes trainen.
Lieke turnde in de derde wedstrijd bij de pupillen 2 n2, ze turnde een hele nette wedstrijd en werd 15de en geplaatst voor het NK! Nu werken aan de plusjes richting de finale.
Lotte sloot de dag af bij de jeugd divisie 2 en werd 7de en dus door naar het NK! Het niveau was hoog en lag dicht bij elkaar. Ze turnde een super mooie vloeroefening en wist ze zich op vloer dan ook te plaatsten voor de toestelfinale!
Op naar de finale 😀💪🏻

Gefeliciteerd allemaal!