Halve Finale NK wedstrijden in Winterswijk (Dag 2)

Zondag, 09-04-2017,  waren er nog meer halve finales te turnen. Vroeg in de ochtend mocht Zoë Zanders, pupil2 N3 starten. Na een prima balk, waar ze zelfs de reserveplek voor de toestelfinale behaalde maakte ze toch een grote fout op vloer. Door een mooie sprong wist ze zich op het nippertje te plaatsen voor het NK.

In de tweede wedstrijd was Zoë van Asten in de jeugd N4 aan de beurt. Zij turnde een heel stabiele wedstrijd met een uitblinker op balk. Met een welverdiende 6 plek en toestelfinale op haar toestel balk mag ze deelnemen aan het NK.

Dan hadden we nog twee junioren 3e divisie turnsters, Lizzie Wijnhoven en Kiki Alonso Drenth. In dit niveau zouden maar 6 van de 24 meisjes doorstromen. Ze startten de wedstrijd op balk, helaas allebei met val waardoor het moeilijk zou worden bovenaan te eindigen. Gelukkig wisten ze zich goed te herpakken en turnden zeer mooie oefeningen op vloer, sprong en brug. Hierdoor werden ze de verrassing van de dag met een gouden en zilveren medaille! Kiki mag ook nog toestelfinale vloer en brug turnen en Lizzie is reserve op brug en balk.

Proficiat dames!!