Vacatures – S.V. Hercules’03

SV Hercules’03 in Reuver zoekt versterking van haar trainersteam. We zijn op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor onze groep meisjes/damesturnen in de 5de en 6de divisie. Wij willen deze vacature graag zo snel mogelijk invullen.

Het gaat om 4 lesuren. De lessen zijn op donderdag van 18.00-20.00uur en op zaterdag van 16.00-18.00uur. Daarnaast behoort ook het begeleiden van de turnsters bij de regionale wedstrijden tot de taken. Het volgen van cursussen via de KNGU behoort tot de mogelijkheden. De vereniging biedt een vrijwilligersvergoeding gebaseerd op ervaring en niveau.

Ben jij:

  • enthousiast en in het bezit van KNGU licentie 3, ALO diploma of CIOS diploma of
  • heb je al ervaring in het lesgeven en ben je bereid een cursus te volgen en
  •  wil je graag lesgeven aan een enthousiaste groep meiden van 7 tot 15 jaar dan ben jij degene die wij zoeken!

Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar Wendy Kuijpers technischezaken@hercules03.nl / tel: 06-28258510

——————————————————————————————————————————

Daarnaast zijn we ook op zoek naar leiding voor Ouder- en kindgymnastiek

De ouder-en kindgymnastiek wordt gegeven op donderdag van 10.00-11.00. Ouder –en kindgym is een les speciaal bedoeld voor peuters van 2 tot 4 jaar die samen met een ouder of opa of oma lekker wil gymmen.We zijn op zoek naar iemand met affiniteit met de doelgroep en een lesbevoegdheid of licentie is gewenst. Indien nog niet in het bezit van de lesbevoegdheid is de vereniging bereid te investeren in een KNGU opleiding.

En zijn we op zoek naar leiding voor Recreatiegym dames 50+

Deze les bestaat uit een groep dames die al jaren lid is en wekelijks geniet van oefeningen op muziek. De lessen worden gegeven op donderdag van 09.00-10.00u en 13.30-14.30u. Wij zijn op zoek naar leiding die affiniteit heeft met de doelgroep en liefst in het bezit is van lesbevoegdheid of licentie. Indien je wel interesse hebt, maar nog geen lesbevoegdheid, dan zijn wij bereid te investeren in een (KNGU) opleiding.

Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar Wendy Kuijpers technischezaken@hercules03.nl / tel: 06-28258510

Klik hier om alle vacatures te bekijken.