P. Seelen Grubbenvorst B.V.

Commissionairs- en Handelshuis P. Seelen is al meer dan 100 jaar, in- en verkoper van verse groenten en fruit. Een begrip in handel van hoogwaardige kas- en vollegrondsproducten.

Stevig geworteld, van vader op zoon. Van Piet en Wiel, op Dré en Marc.
Sedert 1998 is een uniek samenwerkingsverband ontstaan. Tussen ons handelshuis en gerenommeerde telers. Op basis van oprechte gelijkwaardigheid. Met respect voor elkaars specifieke kwaliteiten. Wij werken samen met hetzelfde doel: een zo goed mogelijke prijs voor een zo excellent mogelijk product. Wij gaan met elkaar om als collega’s, niet als concurrenten. Staan in voor elkaars kwaliteit(en). Profiteren van elkaars vakmanschap en inzicht. Komen gemaakte afspraken onvoorwaardelijk na.

Kwaliteit. Ons enige handelskeurmerk. Gegarandeerde kwaliteit. dat is de basis van de Seelen-Formule. Kwaliteit in vele opzichten. Kwaliteit van (vers)producten, inzake de kennis en inzet van de aangesloten telers èn… van de persoonlijke contacten.

Aan de producten van alle ‘Seelen-Telers’ hangt het label van ‘topkwaliteit’. Vaak met een eigen merknaam. Of het nu cherrytomaten betreft, aardbeien of asperges, komkommers of prei. Elke kweker geeft zijn maximale energie om het beste uit zijn product te halen. Voor zichzelf, maar ook voor de andere telers die deelnemen. Immers, je verkoopt alles samen via Seelen. En alleen de hoogste kwaliteit is daarbij de standaard!

Website: P. Seelen Grubbenvorst B.V.