Halve Finale – Clubteams

hfclubt1Vandaag turnden de teams pupillen 1 n2 en supplement c hun kwalificatie wedstrijd voor de nk teams finale. Voor het eerst in de nieuwe wedstrijdpakjes ????
De pupillen 1 Bo, Lieke, Isabel en Zoe waren zeer gemotiveerd en gingen er helemaal voor. Ze begonnen wat onzeker op de balk, maar knokten zich erna terug in de wedstrijd, met als hoogtepunt de hoogste toestelscore op sprong in deze categorie. Met een super 5de plek in een heel sterk deelnemersveld wisten ze zich helaas net niet bij de beste 3 te turnen zich te kwalificeren voor de finale.

Het supplement c team bestond uit Larissa, Nathaly, Mara, Jaimy en Chaline (atalanta Maasbracht). Er turnden heel veel teams in deze categorie en ook hier was t niveau hoog dus er moest foutloos geturnd worden. Op brug en balk lieten de dames wat puntjes liggen, maar op vloer wisten de dames zeer hoog te scoren met alle 3 geweldige oefeningen.
De mooie choreografieën werden beloond met top punten met maar liefst een 12,567 voor Nathaly, 12,667 voor Mara en 13,333 voor Chaline. De dames werden 19de van de 33 teams, maar mogen trots zijn op hun prestatie.

Chaline bedankt dat je mee wilde turnen in ons team!