Vertrouwenscontactpersoon

Niels van Beek

Mijn naam is Niels van Beek. Ik ben 27 jaar en woon in Venlo. Hier woon ik samen met mijn vriendin Vera en onze kater James.

Tot mijn 26e heb ik gevoetbald toen een knieblessure helaas roet in het eten gooide. Nu trek ik er regelmatig op uit om op mijn motor tochtjes door de regio te maken. Daarnaast bezoek ik graag concerten er festivals.

In mijn werkzame leven ben in maatschappelijk werker bij Vorkmeer in Panningen. Als maatschappelijk werker ondersteun ik mensen bij het oplossen van en omgaan met hun problemen in hun dagelijks leven of in hun werk.

Plezier in sport en ontmoeten is belangrijk. Gedrag dat dit plezier in de weg staat, is ongewenst. Ongewenst gedrag kan zijn: pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en vechten, schoppen, slaan enz. Kortom: gedrag dat niet past binnen de sportieve vereniging en waar jij of een ander onder lijdt.

Als je niet weet hoe je een situatie met vervelend gedrag oplost en je vindt het moeilijk om er met je ouders, trainer of coach over te praten, dan kun je het voorval met mij bespreken. Bij mij kun je altijd terecht, allereerst luister ik naar je verhaal en vervolgens kijken we samen naar een oplossing die bij jou past. Je kunt er zeker van zijn dat alles wat je zegt tussen ons blijft.

Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 06-14928505. Bel of app me gerust mocht je iets met mij willen bespreken. Wil je een mailtje sturen? Dan kan dat aan nielsbeek93@gmail.com.