Nijntje Beweegdiploma

Nijntje_Keurmerk

Haal je Nijntje Beweegdiploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij S.V. Hercules’03 het Nijntje Beweegdiploma halen!


Wat is het Nijntje Beweegdiploma?
Het Nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.


Bewegen met plezier
In de lessen van het Nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leren kinderen op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is
essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen?
Zo draagt het Nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk jonge kinderen.

Meedoen
Het Nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het Nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar ze mee hebben geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat kinderen een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Het Nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries:
Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 6 jaar

De huidige lestijden zijn wekelijks op

  • maandag van 10.00-11.00 uur (peutergym, 2-4 jaar);
  • woensdag van 11.00-12.00 uur (peutergym, 2-4 jaar);
  • donderdag van 11.00-12.00 uur (peutergym, 2-4 jaar);
  • woensdag van 13.00-14.00 uur (kleutergym, 4-6 jaar).

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of mail naar nijntje@hercules03.nl.

Bovendien staat meer informatie ook op www.beweegdiploma.nl.