Gouden jubilaris Marjo van de Berg

In Januari 2021 is Marjo van de Berg 50 jaar lid van SV Hercules’03, een (bijna ) uniek jubileum binnen onze vereniging, en een hele prestatie, die wij niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.


Daarom heeft het bestuur Marjo en haar man Jan op 2 januari jl. verrast met een geheel corona-proof bezoek om haar namens de vereniging in het zonnetje te zetten. Onder het genot van een kop koffie hebben we wat herinneringen opgehaald aan hoe het destijds begon.
Drieënvijftig jaar geleden bent u samen met Jan naar Reuver verhuisd om in de gemeente Beesel een gezin te stichten. Door uw toenmalige buurvrouw bent u in contact gekomen met de gymnastiekvereniging in Reuver.
Na de geboorte van uw zoon John ging u voor de eerste keer naar de gymnastiekvereniging. De buurvrouw haakte helaas na enige tijd af. Zelfs nadat Sandra op de wereld kwam bent u nog steeds bij de club gebleven. Onder leiding van Riet Aspers ( en daarna nog diverse andere train(st)ers werd er wekelijks gesport, eerst op de dinsdagavond maar na uw pensionering is de groep in zijn geheel verhuisd naar de donderdagmiddag onder leiding van Anouk. Vroeger was dit een grote groep, waarbij met deze groep ook werd gevolleybald ( er werd aan diverse toernooien deelgenomen ).
Met veel plezier bekijken we de diverse foto’s uit die periode en natuurlijk komen de nodige herinneringen naar boven. Ook dat er jaarlijks werd gespaard voor een gezamenlijk uitje. Door de jaren heen is de groep een stuk kleiner geworden, maar niet minder gezellig!
Al 50 jaar lang trouw blijven sporten is een fantastische prestatie, waarvoor onze complimenten. SV Hercules’03 is diverse malen in Reuver verhuisd, maar nu voor u, op een comfortabele afstand, door het bospaadje, langs de dierentuin en zwembad gemakkelijk te bereiken.

Verder elke week een flinke wandeling maken kenmerken Marjo van de Berg. Sportief bezig zijn en blijven bewegen.


Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd met dit gouden jubileum!
Blijf lekker sporten en genieten samen in jullie recreatie damesteam,

Bestuur SV Hercules’03