Onze gouden jubilaris Bep Achten

Bep_Achten_50_jaren_lid_SV_Hercules03

Gouden jubilaris – Bep Achten op 1 januari 2020 50 jaar lid bij SV Hercules’03.

Recent is ze, tijdens de training op donderdag door het bestuur in het zonnetje gezet, een verrassing voor Bep en haar trainingsgroep!

Daarnaast is door o.a. onze voorzitter Frank Wijnhoven Bep nog thuis bezocht waar onder het genot van koffie en gebak de nodige herinneringen aan eerdere jubilea en aan de voorbije trainingsjaren werden opgehaald.

De eerste jaren heeft Bep namelijk getraind aan de Gouverneur van Hovellaan ( in de gymzaal die inmiddels is afgebroken ), met o.a. als trainers Riet Aspers en Hein Theunissen. Daarna is de groep verhuisd naar de sporthal, waar Annemiek Cremers en nu Anouk v/d Schoor de trainingen op zich hebben genomen. Anekdotes uit de trainingen (zo werden de ringen en wandrekken vroeger nog wel eens in de trainingen gebruikt toen deze nog in de oude gymzaal waren ) maar ook van jaarvergaderingen en andere bijeenkomsten worden verteld, leuke, maar ook minder leuke herinneringen. Een van die leuke herinneringen zijn de teamuitstapjes die ze altijd gemaakt hebben, onder andere naar de zee. Hiervoor spaarden ( toen en nu nog steeds ) ze wekelijks een bedrag om 1x per jaar samen iets te ondernemen. Gezien de leeftijd van enkele dames gaan ze nu jaarlijks met z’n allen lekker uit eten. 

Zo lang haar gezondheid het toelaat hoopt Bep nog te kunnen trainen, want niet alleen de fysieke beweging telt, maar natuurlijke  speelt ook het sociale gedeelte een belangrijke rol!

Bep, nogmaals van harte gefeliciteerd met het gouden jubileum!

Bestuur en leden SV Hercules’03